Particulieren en bedrijven

Particulieren en bedrijven Open netwerk Onbeperkt kiezen Voordelen Stelt u zich eens voor … Dat u zelf kunt kiezen met…

Stelt u zich eens voor …

Dat u zelf kunt kiezen met welke service provider u in zee gaat. Welke telecommunicatiediensten u afneemt. En welke niet. En stelt u zich eens voor dat u op elk gewenst moment kunt wisselen van provider en dat u met één muisklik uw dienstenpakket kunt afstemmen op úw wensen. Dat u Internet of interactieve televisie en telefonie van de hoogste kwaliteit krijgt, tegen echt concurrerende prijzen. OpenNet maakt het mogelijk. Want OpenNet haalt méér uit telecommunicatie.

Bij OpenNet vinden we dat u recht heeft op innovatieve telecomdiensten van de hoogste kwaliteit, tegen de voordeligste tarieven. OpenNet is een voorvechter van het idee dat u zich weer vrij kunt bewegen in Telecomland. Bij OpenNet zit u dan ook minder vast aan een te duur contract of een contract dat niet meer bij uw wensen past. Om dit te bereiken maken wij heldere afspraken met providers en netwerkeigenaars. Zodat ú toegang heeft tot de beste breedband- en telecommunicatiediensten tegen de scherpste prijzen.

Open netwerk

OpenNet is een breedbandvoorziening voor breed maatschappelijk gebruik. Door samen te werken met netwerkeigenaren en dienstenaanbieders, elk in hun eigen marktrol, kan de klant kiezen uit een breed assortiment aan telecommunicatie- en breedbanddiensten. OpenNet biedt toegang voor een ieder tegen gelijke voorwaarden. OpenNet geeft inhoud aan het begrip ‘open’ zoals het oorspronkelijk bedoeld is waardoor OpenNet voor iedereen toegankelijk is. Dat geeft keuzevrijheid voor u als particulier of ondernemer.

Onbeperkt kiezen

Of u nu een inwoner van een gemeente, een consument of een ondernemer bent, als afnemer van telecommunicatiediensten heeft u nu vaak een beperkte keuze uit aanbieders en diensten. Bovendien gaat deze keuze vaak gepaard met ‘verhuizen’ naar een ander netwerk. Bij OpenNet bestaat deze beperkende situatie niet. Woorden als consumentenmacht, invloed op samenstelling, prijs en kwaliteit krijgen weer betekenis. U kiest de dienst en verandert deze indien gewenst eenvoudig via een interactieve website zoals het u past. Veranderen betekent niet meer het ongemak van het wisselen van netwerk.

OpenNet levert en exploiteert OpenNet in Nederland en waarborgt de neutraliteit van het gebruik van het netwerk. De keuze is aan u en de dienstenleveranciers leveren een compleet aanbod aan diensten.

Voordelen

De voordelen voor bedrijven zijn o.a. :

  • Stabiel lagere prijzen door concurrentie
  • Servicedifferentiatie
  • Hoge brandbreedte tegen schappelijke prijzen
  • Minder interconnectie problemen
De voordelen voor Consumenten zijn o.a.:

  • Keuzevrijheid in dienstenpakket en dienstenleverancier
  • Eenvoudig veranderen van dienstenpakket en leverancier
  • Consumentenmacht en invloed op leveringskwaliteit
  • Gebruiksgemak