Vereniging van Eigenaren

Vereniging van Eigenaren De kracht van samen Diensten op maat OpenNet in uw gemeente Stelt u zich eens voor ……

Stelt u zich eens voor …

Dat u niet alleen gezamenlijk nutsvoorzieningen inkoopt, maar ook breedband en breedbanddiensten. Zodat u gebruikt kunt maken van meer diensten in uw woning of bedrijfspand. Zo kunt u bijvoorbeeld uw woongenoegen vergroten door ‘leven met assistentie’. En als ondernemer kunt u uw bedrijfspand eenvoudig laten bewaken, wat de waarde en verkoopbaarheid van uw vastgoed vergroot. OpenNet maakt het mogelijk. Want OpenNet haalt méér uit telecommunicatie.

Bij OpenNet vinden we dat u recht heeft op innovatieve telecomdiensten van de hoogste kwaliteit, tegen de voordeligste tarieven. OpenNet is een voorvechter van het idee dat u zich weer vrij kunt bewegen in Telecomland. Bij OpenNet zit u dan ook minder vast aan een te duur contract of een contract dat niet meer bij uw wensen past. Om dit te bereiken maken wij heldere afspraken met providers en netwerkbeheerders. Zodat ú toegang heeft tot de beste breedband- en telecommunicatiediensten tegen de scherpste prijzen.

De kracht van samen

Collectiviteit en neutraliteit zijn twee begrippen die OpenNet kenmerken. Binnen uw Vereniging van Eigenaren (VVE) bent u al gewend om op basis van deze uitgangspunten gezamenlijk zorg te dragen voor uw woning of bedrijfspand.

Collectief draagt u zorg voor het onderhoud van uw pand en die van medeleden. Mogelijk koopt u gezamenlijk nutsvoorzieningen en beveiligingsdiensten in. Een breedbandvoorziening is voor een individuele afnemer een kostbare voorziening. Bovendien bent u bij een telecommunicatieaanbieder gebonden aan een contract, terwijl het aanbod vaak ondoorzichtig en duur is.

Met OpenNet is het mogelijk om breedband gezamenlijk in te kopen en zo meer diensten op uw woningen of bedrijfspand te betrekken. Zo kunt u bijvoorbeeld middels ‘leven met assistentie’ uw woongenoegen vergroten. Of als ondernemer kunt u uw bedrijfspand eenvoudig laten bewaken. Bovendien wordt de waarde en verkoopbaarheid van uw woning of pand groter.

Diensten op maat

Binnen OpenNet kunt u gebruik maken van een groot aanbod van diensten en leveranciers zodat u de gewenste kwaliteit en samenstelling van diensten op úw behoefte kunt afstemmen.

OpenNet is een formule die het mogelijk maakt om één collectieve aansluiting te nemen waarmee uw gezamenlijke eigen netwerk ontsloten wordt. Telecommunicatiebedrijf OpenNet verzorgt via haar OpenNet-formule de exploitatie en maakt dienstenleveranciers attent op levering aan u. Als consument en eigenaar van uw netwerk, hebben u en uw medeleden via beschikkingsrecht invloed op het gebruik van uw gezamenlijke OpenNet.

Wij verzorgen op neutrale wijze de exploitatie van uw OpenNet en laten iedere dienstenleverancier onder gelijke voorwaarden toe. De voorwaarden en prijzen zijn transparant. Ú bent eigenaar van de lokale infrastructuur, wij verzorgen de exploitatie en diensten worden betrokken uit de markt.

OpenNet in uw gemeente

OpenNet richt zich op gemeenschappelijk gebruik van breedbanddiensten op zo groot mogelijke schaal. We interesseren gemeentes om OpenNet ook binnen hun gemeente te implementeren. Het kan voorkomen dat u binnen uw VVE een dienst wilt betrekken waarvoor ook interesse bestaat binnen uw gemeente.

OpenNet kan de vraag van beide spelers signaleren en partijen bij elkaar brengen. Andersom kan uw vraag naar breedbanddiensten ertoe bijdragen dat uw gemeente meer invloed krijgt op het gebied van breedbandontwikkeling.