Wooncorporatie

Wooncorporatie Woongemak Keuzevrijheid Levensloopbestendig Krachten bundelen Stelt u zich eens voor … Dat u als wooncorporatie uw huurders innovatieve diensten…

Stelt u zich eens voor …

Dat u als wooncorporatie uw huurders innovatieve diensten en services kunt bieden die bewoners in staat stellen zo lang mogelijk veilig en zelfstandig in hun vertrouwde woonomgeving te blijven. Denk aan hulp op afstand in de vorm van Domotica zoals sociale alarmering, beeldtelefoon en camerabewaking. OpenNet maakt het mogelijk. Want OpenNet haalt méér uit telecommunicatie.

Bij OpenNet vinden we dat u recht heeft op innovatieve telecomdiensten van de hoogste kwaliteit, tegen de voordeligste tarieven. OpenNet is een voorvechter van het idee dat u zich weer vrij kunt bewegen in Telecomland. Bij OpenNet zit u dan ook minder vast aan een te duur contract of een contract dat niet meer bij uw wensen past. Om dit te bereiken maken wij heldere afspraken met providers en netwerkeigenaars. Zodat úw huurders toegang hebben tot de beste breedband- en telecommunicatiediensten tegen de scherpste prijzen..

Woongemak

Veilig en comfortabel wonen in een prettige woonomgeving is belangrijk voor veel mensen. Met ruimte voor individuele wensen en voorkeuren als het gaat om ondersteunende diensten. De huurder verwacht van u als wooncorporatie een optimaal aanbod aan diensten en services. Een aanbod dat tegemoet komt aan de persoonlijke wensen en behoeften van elke bewoner.

Keuzevrijheid

Zodra het om services en ondersteunende diensten gaat in de directe levenssfeer, zoals ‘leven met assistentie’ of simpelweg het aanbod in tv kanalen, willen mensen keuzevrijheid en gemak. Als verhuurder kunt u deze keuzevrijheid voor uw huurders waarborgen via OpenNet zónder extra taken en verantwoordelijkheden op u te nemen.

De OpenNet-formule is op het gebied van breedband telecommunicatie een uniek en passend aanbod. Als verhuurder kunt u uw klanten een aantrekkelijker woonomgeving met alle denkbare breedbanddiensten bieden. Tal van services en bestaande telecommunicatiediensten worden over één netwerk aangeboden, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de exploitatie van zo’n netwerk.

Telecommunicatiebedrijf OpenNet introduceert een nieuwe situatie op de Nederlandse telecommunicatiemarkt. OpenNet levert en exploiteert OpenNet in Nederland en waarborgt de neutraliteit van het gebruik van het netwerk.

Levensloopbestendig

Binnen OpenNet zijn exploitatie en beheer van het netwerk en het aanbod van diensten gescheiden. Doordat OpenNet de exploitatie van OpenNet verzorgd, is de neutraliteit van OpenNet gewaarborgd en hebben zowel leveranciers als gebruikers invloed op het aanbod en de prijs.

Deze combinatie maakt OpenNet uniek in Nederland en bij uitstek een goede keuze voor wooncorporaties die hun bewoners in de toekomst extra services en een levensloopbestendige woonomgeving willen bieden.

Krachten bundelen

OpenNet richt zich op gemeenschappelijk gebruik van breedbanddiensten op zo groot mogelijke schaal. We interesseren gemeentes om OpenNet gemeentebreed te implementeren.

Het kan voorkomen dat u als wooncorporatie uw huurders een bepaalde dienst wilt bieden waarvoor ook interesse bestaat binnen uw gemeente. OpenNet kan de vraag van beide spelers signaleren en partijen bij elkaar brengen. Andersom kan uw vraag naar breedbanddiensten ertoe bijdragen dat uw gemeente meer invloed krijgt op het gebied van breedbandontwikkeling.